• Een vertrouwd gezicht voor uitlaten en leren

 • Partners

 • Onze Hondenuitlaatservice is trots om met enkele vaste partners samen te kunnen werken. We versterken elkaar en vullen elkaar aan. Dat is fijn voor ons, voor onze partner, maar ook voor jou als klant van de Hondenuitlaatservice. 

  Hieronder vind je meer info over enkele partners waar wij mee samen werken. Mocht je hier vragen over hebben, stel ze ons gerust!

   

 • Dier en Dokter (Helmond en Mierlo)

  Dier en Dokter is volledig gespecialiseerd in de zorg voor gezelschapsdieren. Van honden en katten tot konijnen, cavia's, vogels, enzovoort. Daar ligt ons hart. En daardoor kunnen we uw dier ook de meest liefdevolle zorg bieden. Net als in onze naam staat uw dier ook in de zorg bij Dier en Dokter altijd voorop. De ‘dokters’ van Dier en Dokter bieden hoogstaande diergeneeskunde en volgen hiervoor steeds de nieuwste nascholingscursussen op deelgebieden. Zo blijven we uw dier de beste zorg bieden. Een dierenleven lang. In een prettige, persoonlijke sfeer voor u en uw huisdier

 • Royal Canin Nederland

  Bij Royal Canin werken we al bijna 50 jaar vanuit het principe: het dier staat centraal. Want alles wat we doen is gericht op onze échte klant: de hond en de kat. En gebaseerd op kennis en respect. Door goed naar onze dieren te blijven kijken, leren we meer over hun voorkeuren en gewoontes. En weten we steeds beter wat ze nodig hebben om gezond en fit te blijven.